OnayKo [Lisanslı Soacs] [7/24] [Decident] [Kapanma Derdi yok !] [DAL ŞİMDİ AÇILDI]
1 sayfadaki 1 sayfası
OnayKo [Lisanslı Soacs] [7/24] [Decident] [Kapanma Derdi yok !] [DAL ŞİMDİ AÇILDI]
OnayKO PWP SERVER
[*] Serverimiz her zaman oldugu gibi 10 mbit baglantısı ile lagsız hizmet sunmaktadır.
[*] Tüm Takılar +5 dir
PEKİ NEDİR SERVERİN ÖZELLİKLERİ ???
[*] 83/1
[*] Skiller en ince detayına kadar elden gecirilmiştir; Örnek verecek olursak Warriorların Leg cut, Scream gibi yavaslatma kilitleme özellikleri olan skilleri % 100 çalışmaktadır. Magelerin Ice skilleri yavaşlatmakta, Lİght skilleri kitlemektedir. Bunlar hiç bir pvp serverda olmayan özelliklerdir.90 skıllerıne özellıkle bayılacaksınız. Denemesi Bedava
[*] Felankor lair aktifdir. clan olarak Felankor Lair e girilir.
[*] Güvenlik sistemi olarak soacs ın en son sürümü kullanılmaktadır.
[*] Serverimiz sadece türklere değil bütün dünyada reklamı yapılmaktadır.
[*] Kale savasları 7 günde bir yapılacaktır. Delosu alan clan yaşayacak tabiyki
[*] Krallık ayda bir kere yapılacaktır.
[*] Moradon Merdivendeki Clan ve User isimli npc den anlık Np nizi takip edebilir, Kimin üzerinde ne item var görebilirsiniz.
[*] Simgeleriniz anında relog ceker cekmez güncellenir restart beklemenize gerek kalmaksızın görebilirsiniz...
[*] Serverimizin Gm sistemide değiştirilmiştir. Gm lerimiz deneyimli Her sorunuza cevap verebilecek GM lerdir.
[*] Name Change Irk Transferi gibi sistemler çalışmaktadır. NCS ile isminizi sorunsuz bi şekilde değiştirebilirsiniz...
[*] Colony Zone Bölgesinde üstünüzdeki paranın yarısı gider, Towerlar 1100 1200 civarı vurmaktadır Bu sayede mageler nt ye girebilir...
[*] Sundrieste bütün atak,defanceve sweet scrollar bulunmaktadır.
Magelerin 51 54 57 skill kağıtları bulunmaktadır...
[*] Potları sınırsız
BUYRUN GELİN BİRLİKTE PAYLAŞALIM...
[Server]
Count=1
IP0=80.93.221.26
[Version]
Files=1299
[Join]
Registration site=http://www.OnayKO.com
Ip adresimiz : 80.93.221.26
KoPaneL adresimiz : 80.93.221.26
İyi eğlenceler dileriz...
[*] Serverimiz her zaman oldugu gibi 10 mbit baglantısı ile lagsız hizmet sunmaktadır.
[*] Tüm Takılar +5 dir
PEKİ NEDİR SERVERİN ÖZELLİKLERİ ???
[*] 83/1
[*] Skiller en ince detayına kadar elden gecirilmiştir; Örnek verecek olursak Warriorların Leg cut, Scream gibi yavaslatma kilitleme özellikleri olan skilleri % 100 çalışmaktadır. Magelerin Ice skilleri yavaşlatmakta, Lİght skilleri kitlemektedir. Bunlar hiç bir pvp serverda olmayan özelliklerdir.90 skıllerıne özellıkle bayılacaksınız. Denemesi Bedava
[*] Felankor lair aktifdir. clan olarak Felankor Lair e girilir.
[*] Güvenlik sistemi olarak soacs ın en son sürümü kullanılmaktadır.
[*] Serverimiz sadece türklere değil bütün dünyada reklamı yapılmaktadır.
[*] Kale savasları 7 günde bir yapılacaktır. Delosu alan clan yaşayacak tabiyki
[*] Krallık ayda bir kere yapılacaktır.
[*] Moradon Merdivendeki Clan ve User isimli npc den anlık Np nizi takip edebilir, Kimin üzerinde ne item var görebilirsiniz.
[*] Simgeleriniz anında relog ceker cekmez güncellenir restart beklemenize gerek kalmaksızın görebilirsiniz...
[*] Serverimizin Gm sistemide değiştirilmiştir. Gm lerimiz deneyimli Her sorunuza cevap verebilecek GM lerdir.
[*] Name Change Irk Transferi gibi sistemler çalışmaktadır. NCS ile isminizi sorunsuz bi şekilde değiştirebilirsiniz...
[*] Colony Zone Bölgesinde üstünüzdeki paranın yarısı gider, Towerlar 1100 1200 civarı vurmaktadır Bu sayede mageler nt ye girebilir...
[*] Sundrieste bütün atak,defanceve sweet scrollar bulunmaktadır.
Magelerin 51 54 57 skill kağıtları bulunmaktadır...
[*] Potları sınırsız
BUYRUN GELİN BİRLİKTE PAYLAŞALIM...
[Server]
Count=1
IP0=80.93.221.26
[Version]
Files=1299
[Join]
Registration site=http://www.OnayKO.com
Ip adresimiz : 80.93.221.26
KoPaneL adresimiz : 80.93.221.26
İyi eğlenceler dileriz...
TurnMySwaggOn- Asteğmen
Geri: OnayKo [Lisanslı Soacs] [7/24] [Decident] [Kapanma Derdi yok !] [DAL ŞİMDİ AÇILDI]
++++++++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
Geri: OnayKo [Lisanslı Soacs] [7/24] [Decident] [Kapanma Derdi yok !] [DAL ŞİMDİ AÇILDI]
+++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
+++++++++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
+++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
+++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
++++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
++++++++++++++++++++
TurnMySwaggOn- Asteğmen
Similar topics
» WolfTrap Network |SİMDİ ACİLDİ| SOACS LİSANSLI | V29|83 /1 PK |
» Homeko V1 Sımdı Acıldı Lisanslı Soach v28
» WahsiKo -> İnTeL-Q Maqe Db-> LisansLı Soacs v29 -> Yeni Acıldı
» ####Yeni Açıldı!!!###-||[Pk Server]-||-[LisansLı Soacs]-||-[QuesTneT]-||-[Vps Sunucu]
» Şimdi AÇILDI |~ Didim GaminG |||| Orjinal Soacs v30 ||¤¤¤|| Krovaz, Uzun Pelerin ||¤¤
» Homeko V1 Sımdı Acıldı Lisanslı Soach v28
» WahsiKo -> İnTeL-Q Maqe Db-> LisansLı Soacs v29 -> Yeni Acıldı
» ####Yeni Açıldı!!!###-||[Pk Server]-||-[LisansLı Soacs]-||-[QuesTneT]-||-[Vps Sunucu]
» Şimdi AÇILDI |~ Didim GaminG |||| Orjinal Soacs v30 ||¤¤¤|| Krovaz, Uzun Pelerin ||¤¤
1 sayfadaki 1 sayfası